Most nagyon elkapott a gépszíj ezért ez a téma is eszembe jutott az előbb feldobott hozzászólásom után. A mai gondolkodásmód ami jellemzi az embereket elég gyakran elkeserít. Természetesen szinglikről beszélek. Akik kapcsolatban megcsinálják mindezt amit leírok azt nem is minősíteném.

Férfi oldal :

Legyen minél több CSAJOM! Itt szándékosan emeltem ki a csajom szót,mert ez egyszerűen idegesít. Valakinek vagy csaja van, vagy barátnője, párja. Itt ugye a kitenyésztett kanokról beszélgetünk többnyire. Zselézett, esetenként kivasalt hajkorona, kigyúrt szolárbarna test. Na ugye ez a legtöbb nőnek érzékenyen hat a bugyijára, nem is ítélem el őket ezért, hiszen az ego és a társadalom, média ezt neveli az emberekbe. Szóval ezek a srácok egy buli előtt órákat készülve felveszik a legmenőbb és persze a legdrágább ruhájukat, esetenként még napszemüveget is egy éjszakai partyra, mert ugye az menő. És mint egy Isten (hiszen mind az a saját szemében) elindulnak portyázni. Apu anyu ad nekik pénzt, de sokan már kereső emberek is akik "kemény munkával" és milliós autóval gondolják hogy különbek mindenkinél. Találkozhatsz velük, pláne Pesten. Na ezzel semmi baj nem lenne, ha nem lenne több ilyen emberke is, és mikor meglátja hogy annál a srácnál jobb cuccok vannak, vagy csak jobban érvényesül, akkor jön a balhé. Na ez bánt a legkevésbé. A probléma a kis buta lányoknál van, akik azt hiszik hogy ezek az értékek,és belemennek az ilyen bugyivadász srácok hálójába. Magukra vessenek.

Női (lány) oldal:

Itt a PASIM szóval gyilkolnak le idő előtt.A buli előtti készülődés detto. És a viselkedés is hasonló. Mindenkinél szebbnek és okosabbnak hiszik magukat, és keresik a tökéletes férfit, aki ugye a fent leírtaknak felel meg a szemükben. Mikor aztán egy orgazmus nélküli netto 3 perces numera után fekszenek és lesnek ki a fejükből kicsit elgondolkodnak. Másnap szidják a férfiakat és megfogadják hogy többé nem lesznek ilyenek és megtalálják az igazit. Csak ugye minden héten kezdődik előröl ugyanaz. Az ilyen nők persze meg sem látják azt a férfit, aki nem 50 ezer forintos felsőben, vagy menő autóval megy el szórakozni. Na pár ilyen barátnőm siránkozását hallgatom rendszeresen. Unalmas...

Na és ott van a csendes többség (10-20%) akik ugyebár komolyan és értelmes ember módjára szeretnének ismerkedni, de ebben a értékevesztett társadalomban nem egyszerű.

Konkrét példát felhozva az ismerkedésre:

Egyszer a baráti társaságommal elmentünk szórakozni egy helyre ahova egyébként nem szoktunk. Nem az én zenei ízlésem de mivel általában mindent meghallhatok gondoltam jó lesz. Nem is volt ezzel semmi baj. Elvoltunk. Na az érdekesség. Odajön hozzám egy lány, jelzem kiöltözve amolyan pár órás készülődés látszott rajta. Csinos is volt szó sem róla, de ezt tudta is magáról. A következő párbeszéd hangzott el:

- Tetszel a barátnőmnek (na itt már lestem, hogy akkor miért nem Ő jön ide, vagy jelez felém hogy megtegyem az első lépést)

A kérdésem is ez irányba fogalmazódott meg, hogy akkor most mit vár tőlem? (mármint a lány, és miért a barátnőjét küldte hozzám)

A válasz ledobta a láncot nálam.

- Jelöld be facebookon!

Kérdem én, lehet hogy én vagyok öreg (29)? Elrohant mellettem a világ? Kihalt a személyes ismerkedés a mai emberekből? Vagy csak arra voltak kíváncsiak hogy milyen telefont kapok elő hogy arckönyvezzek egyet gyorsan?

Nem is kell mondanom hogy nem lett az egészből semmi, hiszen ez az én véleményem szerint kritikán aluli. Biztos sok embernek más a véleménye, hiszen más más emberek vagyunk és más más az értékrendünk.

Összegezve a mai média és divat által irányított világunkban elgépiesedett a régi izgalmas ismerkedés világa. Nincs az a borzongás hogy odamegyek, megszólítom, és elmehetünk beszélgetni, találok egy értékes embert akivel izgalmas beszédbe elegyedhetek. Már a külsőséggel eldől minden, ha nem vagy olyan amit a tv-ben láttak akkor bukta.

Hogy mire gondolok amikor az okos lányokról és az őket elhódító ifjakról beszélek:

http://kommentvitez.blog.hu/2011/09/22/facebook_uzenet_fail

Tanulságos...büszke lehet magára a lány, és aki felismeri a hasonlóságot a helyzet és a saját élete között.

Kitérnék még itt a társkereső átverésekre is. Nem azt mondom hogy nem lehetetlen beleszaladni valami jóba ( egy barátomnak összejött), de az gusztustalan hogy pénzt húznak le társra vágyó emberektől hogy talán beszélni tudjon a neki tetsző párral. Ezeknek az embereknek is járna egy jó nagy tökön rúgás.

Tulajdonképpen megéri keresni?Ne keresd, ne hajszold, majd eljön. Ha hajszolod belerohansz valamibe ami nem az amit kerestél, csak kompromisszumot kötsz és egy boldogtalan kapcsolatban találod magad. Ne köss kompromisszumot, légy mindig teljes és ne hagyd magad befolyásolni mások által sem.

Válaszd azt akit a szíved a legközelebb érez, ne azt akit a szemed!

A bejegyzés trackback címe:

https://maielet.blog.hu/api/trackback/id/tr703253817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása